PERSONLIG TRÄNING

MITT TANKESÄTT NÄR DET KOMMER TILL TRÄNING ÄR FUNKTION, SAMVERKAN OCH AVLASTNING. DÄRFÖR LÄGGER JAG FOKUS PÅ, OCH UTGÅR IFRÅN VARJE INDIVIDS KROPPSHÅLLNING NÄR JAG LÄGGER UPP ETT TRÄNINGSPROGRAM. VILKA AVVIKELSER SER MAN I DEN? OCH VAD BEROR DE PÅ? ENSIDIGT ARBETE OCH RÖRELSER I VARDAGEN KAN LEDA TILL KORTA MUSKLER I OMRÅDEN SOM MAN BELASTAR OFTA, OCH MOTSATTA MUSKLER TILL OMRÅDET KAN FÖRSVAGAS OM DE SÄLLAN BELASTAS. DÄRFÖR KRÄVS OFTA RÖRLIGHET OCH STYRKA I EN KOMBINATION FÖR ATT RÄTTA TILL DEN OBALANS SOM UPPSTÅTT, OCH PÅ SÅ SÄTT AVLASTA MUSKLER OCH LEDER.

GENOM TESTER OCH ÖVNINGAR KAN MAN SE HUR INBLANDADE MUSKLER ARBETAR. ARBETAR DE MUSKLER SOM SKALL VARA AKTIVA? KANSKE VISSA MER, VISSA MINDRE, ELLER INTE ALLS. DÅ GÄLLER DET ATT KOMMA I BALANS OCH FÅ MUSKLERNA ATT SAMVERKA PÅ RÄTT SÄTT. FÖR ATT PÅ SÅ SÄTT FÅ UT FULL KRAFT OCH FUNKTION.

JAG LÄGGER STOR VIKT VID ATT TRÄNA FUNKTIONELLT. ATT MAN TRÄNAR ÄNDAMÅLSENLIGT OAVSETT OM DET GÄLLER ATT BARA MÅ BÄTTRE I VARDAGEN, ELLER OM MAN TRÄNAR SPECIFIKT FÖR ATT FÖRBÄTTRA SIG INOM EN SPORT. JAG ANSER ATT DET ÄR VIKTIGT ATT TRÄNA FÖR DE KRAV ENS LIV STÄLLER PÅ EN, OCH I EN FUNKTIONELL ÖVNING FÅR MAN TRÄNAT MYCKET MER ÄN BARA STYRKA. MAN TRÄNAR OCKSÅ KOORDINATION, BALANS OCH RÖRLIGHET SOM ÄVEN DE ÄR VIKTIGA BITAR I VARDAGEN.

MEN DET VIKTIGASTE AV ALLT NÄR DET KOMMER TILL TRÄNING ÄR GLÄDJE! OM DU INTE GILLAR DET DU GÖR, SÅ KOMMER MOTIVATIONEN MED STÖRSTA SANNOLIKHET ATT FÖRSVINNA MED TIDEN. DÄRFÖR ÄR DET VIKTIGT FÖR MIG ATT BYGGA ROLIGA PROGRAM MED ROLIGA REDSKAP FÖR JUST DIG!

PERSONLIG TRÄNING 

PERSONLIG TRÄNING 60 MIN 575:-

VI TRÄFFAS FÖRST PÅ EN KONSULTATION PÅ CA 30 MIN. DÄR DU FÅR BERÄTTA OM DIG SJÄLV OCH DINA MÅL OCH VI GÖR NÅGRA ENKLARE FUNTIONSTESTER. UTIFRÅN DET GÖR JAG ETT TRÄNINGSPROGRAM TILL DIG SOM VI GENOMFÖR NÄSTA GÅNG VI SES.

PT-PAKET 2

PERSONLIG TRÄNING 10 GÅNGER 4600:-

VI TRÄFFAS FÖRST PÅ EN 30 MIN KONSULTATION. DÄREFTER GÖR JAG ETT ELLER FERA TRÄNINGSPROGRAM SOM VI GENOMFÖR UNDER DE FÖRSTA VECKORNA. UTIFRÅN DIN UTVECKLING FÅR DU NYA PROGRAM.  OCH DU FÅR ETT TRÄNINSGUPPLÄGG SÅ DU ENKELT KAN TRÄNA PÅ EGEN HAND.

 
PT-PAKET 1

PERSONLIG TRÄNING 4 GÅNGER  2100:-

VI TRÄFFAS FÖRST PÅ EN 30 MIN KONSULTATION. DÄREFTER GÖR JAG ETT ELLER FERA TRÄNINGSPROGRAM SOM VI GENOMFÖR UNDER DE 4 PASSEN. OCH DU FÅR ETT TRÄNINSGUPPLÄGG SÅ DU ENKELT KAN TRÄNA PÅ EGEN HAND.

PT-PAKET DUO

PERSONLIG TRÄNING 5 GÅNGER  3220:-(1610:- PER PERSON)

FÖR DIG SOM VILL TRÄNA MED EN KOMPIS ELLER PARTNER SOM SRÄVAR EFTER LIKNANDE MÅL. NI FÅR VARSITT PROGRAM SOM I GRUNDEN ÄR LIKA, SÅ NI KAN TRÄNA TILLSAMMANS.


MAMMAMAGE-TRÄNING

1 TRÄFF 350:-

ALLA SOM GENOMGÅTT EN GRAVIDITET FÅR EN SÅ KALLAD MAMMAMAGE, VILKET BETYDER ATT MAGENS MUSKULATUR PÅVERKATS OCH MAN KAN FÅ SVÅRT ATT KÄNNA KONTAKT MED SIN BÄCKENBOTTEN OCH MAGMUSKULATUR. 


DET KAN DÅ VARA SVÅRT ATT VETA HUR MAN SKALL GÅ TILL VÄGA FÖR ATT BYGGA UPP SINA MUSKLER IGEN OCH FÅ TILLBAKA DESS FUNKTION, OCH DET VILL JAG HJÄLPA DIG MED.
HAR DU TANKAR SOM, NÄR FÅR JAG TRÄNA, HUR SKA JAG TRÄNA, VAD FÅR JAG TRÄNA? DÅ ÄR DETTA RÄTT FÖR DIG!

MAMMA-PAKETET

4 TRÄFFAR 1200:-

MAMMAMAGE-TRÄNING 4 TRÄFFAR. DÄR VI SES MED CA 3 VECKORS MELLANRUM FÖR ATT UTVÄRDERA OCH UPPDATERA DINA ÖVNINGAR. 

GRAVIDTRÄNING

PERSONLIG TRÄNING 5 GÅNGER 1600:-

FÖR SIG SOM ÄR GRAVID OCH VILL HA HJÄLP MED ÖVNINGAR OCH TRÄNINGSUPPLÄGG.

 

TILL DIG SOM REDAN VARIT KUND HOS FANNYS FRISKVÅRD

ÄR DU TRÖTT PÅ DITT GAMLA TRÄNINGSPROGRAM? BEHÖVER DU NYA UTMANINGAR?

FÖR DIG SOM REDAN TRÄNAT HOS FANNYS FRISKVÅRD ERBJUDS NU ETT NYTT TRÄNINGSPROGRAM SOM ÄR ANPASSAT EFTER DINA FÖRUTSÄTTNINGAR OCH ÖNSKEMÅL.

DET ENDA DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT KONTAKTA MIG MED DINA ÖNSKEMÅL OCH SEDAN FÅR DU TRÄNINGSPROGRAMMET PÅ MEJL INOM 7 DAGAR.

PRIS: 400:- 

Adress
Idrottsvägen 2, 512 64 Holsljunga

Telefon
0738033334
 

Swish
1236418743

Godkänd för F-skatt